Evin Bahara Hazır Mı?

Evin Bahara Hazır Mı?

Evin Bahara Hazır Mı?

 Kışın soğuk havaları ve karanlık gün geride kalmış, bahar mevsimi kapımızı çalmış durumda. Bahar, tüm doğanın canlanması ve yenilenmesiyle beraber biz insanlar da bu enerjiyi hissederiz. Ancak, bazı insanlar için kıştan sonra bahara geçiş biraz zor olabilir. Bu nedenle, bahar mevsimine tatlı bir geçiş yapmak istersen senin için bazı ipuçları sunmak istiyoruz.
 
 
 
 
 baharda-ev-dekorasyonu
 
 

 

 Bahara Hazırlık

 

Doğanın Keyfini Çıkarın:

Baharın en güzel yanlarından biri doğal canlanmasıdır. Bu nedenle, baharın tadını çıkarmak için doğayla daha fazla vakit geçirebilirsin. Yürüyüşe çık, bahçeni yenile, piknik yap veya sadece doğayla iç içe ol. Bu hem fiziksel hem de zihinsel olarak iyi gelecek.
 

Yenilenin:

 
Bahar mevsimi, yenilenme ve taze başlangıçların zamanıdır. Bu nedenle, kendinde ve evinde yenilenmenin, yeni hobiler edinmenin ve doğal ev aksesuarlarına yer açmanın tam zamanı.
 


evde-bahar-temizliği
 

Elbette, evinin bahar mevsimine hazırlanmasının bazı ipuçları var. İşte, evini bahara hazırlamanın birkaç ipucu:

Temizlik:

Bahar temizliği yapmak, evinin havasını değiştirmenin en kolay yollarından biridir. İlk olarak, evini ayrıntılı bir şekilde temizle. Her odayı tek tek ele al ve gerekirse dolapları, rafları, perdeleri ve halıları temizle.


Depolama:

Evindeki gereksiz eşyaları depolayarak daha ferah bir alan yaratabilirsin. Gardırop ve dolapları organize etmek, kullandığın eşyaları dağıtmak ya da muhafaza etmek, evinde daha fazla yer açmana yardımcı olur.

 

Renkler:

 Baharın canlılığını ve ferahlığını gösterir. Özellikle evdeki doğal el yapımı aksesuarlar, çiçekli ya da renklerin enerjisini yansıtan soyut tablolara duvarlarında yer verebilirsin. Böylece her eve girdiğinde baharın renkleri ve tazeliği seni karşılayacak. Canlı renklerden el boyaması seramik tasarımlar da evinde renkli ve farklı bir atmosfer yaratacak.

http://https://www.tinpazar.com/kategori/sanat

 çiçekler

Çiçekler:

Evde çiçekler, bahar mevsiminin getirdiği canlılık ve Baharın evine taşınmasının harika bir örneği. Sevdiğin çiçekleri evine yerleştir veya balkonunda renkli saksılarla süsle.

Yastık ve aksesuarlar:

Baharın canlı renklerini evinize gönderin. Canlı renkli yastıklar, perde, halı ve aksesuarlar kullanabilirsiniz. Ayrıca renkli aksesuarlarla , doğal el yapımı aksesuarlar ile evini dekore edebilirsin. Tinpazar'daki tasarım kırlentlerden faydalanabilirsin.

http://https://www.tinpazar.com/kategori/kirlentler

kırlentler
 

Bahar kokuları:

Bahar kokuları ile evindeki atmosferi değiştirebilirsin. Lavanta, nane, limon ve portakal gibi kokuları kullanarak evinin havasını yenileyebilirsin. Kokulu mumlar veya yağ difüzörleri kullanarak bu kokuları evine yayabilirsin. Özel tasarım doğal mumlar olsun istersen tinpazar'daki bahar kokulu tasarım mumlara göz atabilirsin.

Doğal malzemeler:

Doğal malzemeler, evini daha organik ve doğal bir hale getirebilir. Ahşap ve hasır gibi doğal malzemeler mobilyaları veya dekoratif aksesuarları kullanabilirsin. Bambunun ve makromenin doğallığını ve şıklığını salonuna, oturma odasına, balkonuna taşımak istersen en özel tasarımlar tinpazar'da.

 

bambu-buf


Doğal ışık:

Evinize bolca doğal ışık girmesine izin ver. Perdeleri açık bırak ve doğal ışığın içeriye dolmasının keyfini çıkar. Bu, evinin daha parlak ve ferah görünmesini sağlar.


Bahçe dekorasyonu:

 

Evinin çevresindeki alanlardaki bahar temizliğini ve dekorasyonunu yapmayı unutma. Bahçendeki ağaçları buda, çiçek ek ve bahçe mobilyalarını yenile. Böylece baharın keyfini çıkarabileceğin bir dış mekanın olacaktır. Bahçe mobilyaları için elde örülmüş bambu mobilyaları tercih edebilirsin.

Genel olarak, evde bahar mevsimi hazırlığı yapmak, evini bahara hazırlamanın yanı sıra aynı zamanda yeni bir başlangıç hissi verir. Bu keyif verici yenilenmeyi tinpazar'ın tasarımcılarının el emeği tasarımları ile yapmak senin için daha da zevkli ve mutluluk verici olacak.


 


IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.