Maraş Depremi

06-03-2023 21:30
Maraş Depremi

MARAŞ DEPREMİ

06 Şubat 2023 günü, 11 ilimizi kapsayan ve hepimizi derinden etkileyen Maraş Depremini yaşadık. 

Ülke olarak yitirdiğimiz canlar ve yaralılarımız için yas tutuyoruz. Acılarımızı tarif edecek kelimeler bulmakta zorlanıyoruz. Tek tesellimiz; Türk Milleti olarak zor zamanlarda yardım için hızla birlik olabilmemiz. 

En küçüğümüzden, en büyüğümüze, az çok demeden kardeşlerimizin yaralarını bir nebze olsun hafifletmek için ilk andan itibaren Türk Milleti olarak omuz omuza dayanışıyoruz. Kırık kalplere, küçük omuzlara yüklenen acıları paylaşarak azaltabilmek için, samimi duygularla birlik oluyoruz.

Z kuşağı olarak belli bir isimle sınırlandırılmaya çalışılan gençlerimizin, yardıma koşarken hiç bir sınır tanımadığına şahit olduğumuzda, geleceğimiz için umudumuz bir kat daha artıyor. 

Kumbaralarını yardım için patlatan ve bağışlayan güzel kalpli çocuklarımızın yardım gecesinde uyumadığını bilmek, gözlerimizi yaşlarla dolduruyor.

Sırtlarındaki yardım çuvallarını kimseye minnet etmeden merkeze taşıyan, elleri öpülesi nenelerimizin varlığı, yıkıntıların altından canlarımızı kurtaran sessiz kahramanların fedakarlıkları ile birleşiyor. Oyuncaklarını paylaşan, elindeki yardımı diğer çocukları da düşünerek fazlasını almayan miniklerimiz ile kanaatı öğreniyoruz.

Bizi biz yapan bütün güzel değerlerimizi ve halkımızın güzel gönlünü bir kez daha yaşayarak gözlemliyoruz dostlar.

Şimdi bütün hatalarımızdan ders çıkartarak, hızla yaralarımızı sarmak zamanı. Mağdur vatandaş sayımız çok fazla. Bu sebeple yardımlarımıza ara vermeden devam etmeli ve insanlarımızın acılarını hafifletmek için çalışmalıyız. 

Kahramanmaraş'taki down sendromlu çocuklarımızı sıcacık saracak kıyafetler ören, koca kalpli kadınlarımızın el emeklerini; Dokmer derneğine sevgi dolu mesajlarınızla birlikte ulaştıracağız.

Deprem bölgesinde üreten kadınlarımızdan bizimle bağlantı kuranları, aramızda görmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Üreterek acılarını ve felaketin izlerini azaltmak isteyen yeni dostlarımıza, karşılıksız ve yürekten destek olabilmek için çabalıyoruz. 

Eylemlerimizle ve dualarımızla afeti yaşayan insanlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz.

Yüreklerimiz bir...
Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.